Escaperoom op locatie reserveren

Voor zowel kleine als grote groepen hebben wij een geschikte escaperoom op locatie! Competitie, teambuilding en plezier gegarandeerd; ontsnapping niet, daarvoor moeten jullie zelf aan de slag. Ontdek welke escaperoom bij jullie past en reserveer meteen.

Escaperoom De Achterhoekse Beproeving

De Achterhoekse Beproeving is dé escaperoom voor echte Achterhoekers. Hij wisselt van locatie door de hele Achterhoek. Zo kun jij hem spelen wanneer hij bij jou in de buurt is. Bekijk de reserveringstool voor de locaties en reserveer meteen! Lukt het jullie om binnen 75 minuten te ontsnappen?

  • De perfecte activiteit voor jouw vriendendag, teambuilding of gezinsuitje (maximaal 8 deelnemers)
  • Combineer de escaperoom met de horecafaciliteiten op de locatie

Maak kennis met de Witte Wieven. Echte Achterhoekers laten ze met rust, maar wee degenen die doen alsof... Die proberen ze mee te lokken in de mist, om te verdwalen en nooit meer terug te komen. Jullie zouden niet de eersten zijn die zich laten verleiden door het gezang van de Witte Wieven.Ontsnap aan de Witte Wieven door te bewijzen dat jullie echte Achterhoeker zijn. Van geschiedenis tot muziek en van het eten tot de taal. Jullie kunnen kiezen tussen ‘Gemuudelijk’ en ‘D’ran’. D’ran is voor mensen die van een uitdaging houden. Het spel wordt gespeeld met een maximale tijd en een aflopende klok. Nadat jullie het speltype hebben gekozen verschijnen de puzzels op het scherm. Om de puzzels op te lossen hebben jullie alleen de voorwerpen in de ruimte nodig, en je eigen kennis over de Achterhoek. Kunnen we jullie straks aanspreken als echte Achterhoekers? Bewijs het maar! En, pas op voor de Witte Wieven…

Ontsnappingspercentage
88%

Duur
75 minuten

Aantal personen
4 tot 8 personen

Moeilijkheidsgraad
Medium

Speelveld
25m2

Escaperoom op locatie

The Elemination Game

Tijdens dit spannende avontuur worden jullie 90 minuten lang verdeeld in subgroepen, waarbij jullie tegen elkaar strijden in een adembenemende afvalrace.

  • Het ideale spel voor grote groepen en een ultieme teambuildingervaring (12 tot 30 personen)
  • Jullie worden uitgedaagd om samen te werken, effectief te communiceren en elkaars sterke punten te benutten.

Laat je inspireren door de populaire afvalrace-thema's die we kennen uit filmhits zoals The Hunger Games en Squid Game. In een wereld waar technologie een diepe kloof tussen arm en rijk heeft gecreëerd, biedt The Elimination Game een ontsnapping aan de dagelijkse sleur. We dompelen jullie onder in een uniek verhaal en uitdagende puzzels die speciaal zijn ontworpen om het beste in jullie team naar boven te halen. Komt jouw team als winnaar uit de strijd?

Ontsnappingspercentage

Duur
90 minuten

Aantal personen
12 tot 30 personen

Moeilijkheidsgraad
Uitdagend

Speelveld
Aan tafel