Escaperoom Terborg

Ontsnap aan je oude gewoontes!

'Iedereen is vindingrijk en kan altijd een oplossing vinden'

Vindingrijkheid ontstaat als mensen op de proef worden gesteld. Dan komen de oplossingen, leren we omdenken en graven we diep om een uitkomst of uitweg te vinden. Wij geloven dat iedereen vindingrijk is en altijd een oplossing vindt als hij of zij op de juiste manier wordt uitgedaagd. Vanuit die gedachte hebben wij als jonge, bevlogen avonturiers Escaperoom Terborg opgezet. Het haalt je uit de dagelijkse gebruiken en vaste denkpatronen! We zeggen niet voor niets: Escaperoom Terborg. Free your mind.

Waarom Escaperoom Terborg?

De stad Terborg barst van de sterke verhalen, historische figuren en spannende legendes. Escaperoom Terborg put uit deze eeuwige bron van inspiratie. Daardoor kunnen wij wisselende escaperoom-thema’s inzetten. Zo’n thema vormt de rode draad in goed doordachte en vooral uitdagende puzzels. Dat combineren we dan weer met een pakkende entourage en gezellige arrangementen.
Zo ben jij verzekerd van een gruwelijk mooi uitje in Terborg

'Een gruwelijk mooi uitje in Terborg'

Voor vrienden, collega’s, familie of teamgenoten

Escaperoom Terborg is er voor iedereen die op zoek is naar avontuur, spanning, vermaak en gezelligheid. Als bedrijf of (sport)vereniging kun je PowerPointpresentaties geven over hoe belangrijk een sterk team is. Maar je kunt ook naar Escaperoom Terborg, waar teambuilding vanzelf ontstaat. Ook familie en vrienden zullen nog lang napraten over hun (hopelijk succesvolle) ontsnapping.

Bekijk onze kamers

Bevrijdende arrangementen

Natuurlijk wil je met jouw vrienden of vriendinnen, teamgenoten, familie of collega’s ‘een tijdje onder de pannen zijn’. We bieden daarom meer dan onze escaperoom. We hebben geluk dat we aan een plein zitten met veel reuring. Samen met de enthousiaste ondernemers op en rondom het Sint Jorisplein in Terborg zorgen we voor arrangementen die perfect aansluiten op jullie wensen.

Bekijk onze bevrijdende arrangementen