Arrangementen

Reizigersdrankje

Aan de bar van Restaurant De Roode Leeuw proosten jullie met een gratis drankje op een geslaagd bezoek aan Escaperoom Terborg.

Keuze uit: Bier, wijn en fris

Boek nu

Adellijk reizigersmaal

Perfect voor hongerige reizigers of fanatieke escaperoom-bezoekers. Voor 35 euro per persoon tovert Restaurant De Roode Leeuw voor jullie een culinair hoogstandje van drie gangen op tafel!

Beginnend met een tomatensoep of runderbouillon, aansluitend sparerib met knoflooksaus, scholfilet met remouladesaus of een vegetarische stoofpotje. Afsluitend een dame noir of koffie.

Boek nu

Adellijke dagschotel

Tijd voor stadse fratsen! Geniet voor 30 euro per persoon van een adellijke dagschotel van Grand Café-Restaurant Van der Eem. Deze drie gangen gaan er goed in na Escaperoom Terborg. Ervoor trouwens ook!

Beginnend met een soep naar keuze, aansluitend een schnitzel met peper of champignonsaus of een zalmfilet met witte wijn saus. Afsluitend vanille ijs met warme choladesaus en slagroom.

Boek nu

Lunch der Verleiding

Zonder verleiding geen liefde! Bij lunchroom Met Liefde smullen jullie voor 15 euro per persoon van de Lunch der Verleiding. Deze lunch heeft dezelfde aantrekkingskracht als Herberg ’t Swaentje destijds had op al die nietsvermoedende bezoekers.

Deze lunch bestaat uit een klein soepje, een belegd broodje en een zoetigheidje naar keuze.

Boek nu

Reizigers Lunch

De Roode Leeuw heeft ‘m met zorg voor jullie samengesteld: de Reizigers Lunch. Voor 15 euro per persoon leggen jullie een goede bodem voorafgaand aan Escaperoom Terborg. Al kun je deze lunch natuurlijk ook aansluitend op jullie ontsnapping nuttigen!

Deze lunch bestaat uit een tomaten of groentesoep, twee belegde broodjes en melk, koffie of thee.

Boek nu

Lunch ’t Swaentje

Herberg ’t Swaentje was een plek waar een stevige lunch menig reiziger weer op krachten bracht. Grand Café-Restaurant Van der Eem heeft voor jullie ook zo’n heerlijke lunch, voor slechts 15 euro per persoon!

Deze lunch bestaat uit een klein soepje naar keuze, kleine uitsmijter met ham/kaas, boterham met kroket en een drankje naar keuze.

Boek nu

Frisse ijsknots

IJssalon Limetta weet precies wat jullie nodig hebben na een bezoek aan Escaperoom Terborg. De gratis frisse ijsknots! Hup, van de escaperoom naar de icecaperoom. Jullie hebben ‘m verdiend!

Boek nu

Uitje op maat 

Een complete middag of avond met vrienden, familie of collega’s op stap? Ook dat is mogelijk! Combineer de Escaperoom met een extra (outdoor) activiteit, zoals bijvoorbeeld een GPS-tocht. Wij bespreken graag je wensen voor een gruwelijk mooi voorstel op maat.

Contact

Escaperoom Terborg bundelt de krachten met:

• Restaurant De Roode Leeuw
• Grand Café-Restaurant Van der Eem
• Lunchroom Met Liefde
• IJssalon Limetta
• TB Events

En dat zorgt voor de leukste uitjes! Met deze Escaperoom-arrangementen geniet je met vrienden, familie of collega’s van gruwelijk veel spanning, gezelligheid en veel lekkers.