Reviews

Eeuwen geleden deed Gerben de Waardt al zijn uiterste best om bezoekers van ’t Swaentje het naar de zin te maken. Hij was een herbergier die, als hij nu zou leven, alleen voor de hoogste reviews zou gaan. Hij zou deze pagina constant met een schuin oog in de gaten houden. Laat hem dus gerust weten wat jij van jouw bezoek aan ’t Swaentje vond. Zorgde de vloek van de miskende herbergier voor het nodige vertier?

Origineel, uitdagend en spannend

Een hele goede escaperoom. Veel aandacht voor details en een spannende verhaallijn. Kan niet wachten om de andere escaperooms uit te proberen.

Wies Knipping

Veel gelachen!

Gisteravond met ons gezin een avondje naar de escaperoom geweest. Is echt een aanrader. Goed verhaal, verassende wending en vriendeljk geholpen. Veel gelachen samen, en ontsnapt.

Linda Gerritsen

Spannend voor jong en oud!

Wat was dit een leuke ervaring zeg; creativiteit, teamwork en out of the box denken komt hier samen om een moord op te lossen!

Jan Hillenaar

Super leuk!

Vriendelijke en attente gastheer. Leuke introductie op de gespeeld escaperoom. De kamer zit goed in elkaar met gevarieerde opdrachten. Voor ons een leuke ervaring die vraagt om meer!

Chiel Franssen

Super vette ervaring!

Voor mij was dit een super vette ervaring! De sfeer is perfect uitgewerkt in de kamers voor een levensechte ervaring. Goede en verrassende combinaties van puzzels. Daarbij een erg vriendelijke host!

Peije Es

Een echte aanrader!

De opdrachten waren erg orgineel vergeleken met andere escaperooms die ik heb gedaan. De moeilijkheidsgraad was ook perfect en vanbinnen ziet het er ook nog eens heel vet uit! Zelf heb ik 2 van de 3 escaperooms gedaan en ik weet zeker dat ik de derde ook nog zal doen.

Juul Jansen

Hele geslaagde middag gehad!

Een activiteit waarbij teamwork en tactisch nadenken samenkomen. Personeel was zeer vriendelijk en de escaperoom is professioneel opgezet! 

Yoran Smit