Wat is een escaperoom?

Een escaperoom is een uitje waarbij je als groep verschillende raadsels en puzzels met elkaar oplost. Door middel van samenwerking en vindingrijkhied kun je ontsnappen. Voor het ontsnappen krijg je in onze kamers 60 minuten de tijd.

Word ik echt opgesloten?

Nee, de deur gaat niet echt op slot. Overal zijn noodknoppen en uitgangen aanwezig. Ook is er altijd een begeleider aanwezig die de deur altijd weer open kan maken.

Wat zijn de prijzen van de escaperoom?

Per kamer hanteren we de volgende prijzen:

Aantal personen Prijs
2 €90,-
3 €115,-
4 €115,-
5 €122,50
6 €130,-
7* €137,50
8* €145,-
9* €152,50
10* €160,-

*Enkel voor 'De Bar der Verleiding'. 

Is het spelen van een escaperoom eng?

De escaperoom is spannend, maar zeker niet eng. Een escaperoom is immers geen spookhuis.

Met hoeveel mensen kan ik de escaperoom spelen?

Dat verschilt per kamer. De bar der verleiding is geschikt voor maximaal 8 personen. A very cold case is speelbaar voor maximaal 6 personen. Verdwenen op zolder is speelbaar voor maximaal 6 personen. Je moet een escaperoom met minimaal 2 personen spelen. Mocht je met minder dan 4 personen willen komen, neem dan contact met ons op.

Kan ik een escaperoom met 2 personen spelen?

Een escaperoom voor twee personen is zeker mogelijk. Je zult dan escaperoom: “Verdwenen op zolder” spelen. De escaperoom is al vaker gespeeld door twee personen, en met succes. Dus voor een gruwelijk mooi uitje met twee personen kun je ook zeker bij ons terecht. Mocht je met twee personen een escaperoom willen spelen, zul je moeten reserveren door te bellen of te mailen. 

Hoe oud moet ik zijn om de escaperoom te spelen?

Wij hebben een speciale kamer die we kunnen aanpassen naar een kinderkamer. De escaperoom Verdwenen op zolder is te spelen vanaf 9 jaar. Voor de bar der verleiding adviseren wij een leeftijd vanaf 12 jaar, en voor A very cold case adviseren wij een leeftijd vanaf 14 jaar.

Hoe kan ik betalen?

Een escaperoom kun je direct online via iDeal betalen, of op locatie met pin of contant. Als je een escapekist wilt huren, zul je dit online moeten betalen. 

Hoe kan ik online reserveren?

Je kunt via de site reserveren door op de knop ‘reserveren’ te klikken. Je zult daarna moeten aangeven op welke dag je de escaperoom wilt spelen. Als je dat gedaan hebt dan zul je moeten aangeven op welk tijdstip je een bepaalde escaperoom wilt doen, hierbij maak je dus ook de keuze tussen verschillende escaperooms. Daarna geef je aan met hoeveel personen je de escaperoom wilt spelen. Klik vervolgens op ‘volgende’. Nu kun je selecteren hoe laat en met hoeveel personen je eventueel een diner, lunch of iets dergelijks wilt doen. Daarna klik je weer op ‘volgende’. Dan kun je jouw contact gegevens invullen. Aan de rechterkant van het reserveringssysteem kun je een samenvatting vinden van uw boeking. Vervolgens klik je op ‘afronden’ en jouw boeking is gereserveerd. LET OP! Via de site reserveren kan alleen vanaf 4 personen.

Kan ik ook op een andere manier reserveren dan online?

Jazeker, het is mogelijk om jouw uitje te reserveren door een mailtje te sturen naar: info@escaperoomterborg.nl. Wij zullen er dan voor zorgen dat jouw uitje gereserveerd wordt.

Ik wil een uitje op maat. Wat moet ik doen?

Het beste kun je ons bellen of mailen. Wij zullen dan z.s.m. contact met jou opnemen om het een en ander te bespreken. Zodat we je een gruwelijk mooi uitje op maat kunnen bieden. Hierbij proberen wij altijd iets aan te bieden wat het beste bij jouw groep past. Het is alvast handig om te benoemen in het mailtje met hoeveel personen je wilt komen, welke voorkeuren je hebt voor diner, lunch of iets dergelijks. Ook is het handig om alvast een leeftijdsindicatie te geven. Om een geschikte activiteit voor jou te vinden is het voor ons ook handig om te weten om wat voor soort uitje het gaat. Bijvoorbeeld familiedag, vriendenuitje, teamfeest, teambuilding of bedrijfsuitje.

Kunnen wij na de escaperoom eten?

Jazeker, wij hebben verschillende arrangementen die je kan toevoegen aan jouw boeking. Je zult niet bij ons eten/drinken maar bij een van onze partners gelegen aan het horecaplein in Terborg. Je kunt bij ons kiezen uit twee diners of drie lunches.

Waar is escaperoom Terborg?

Escaperoom Terborg is een van de escaperooms die te vinden is in de Achterhoek. De escaperoom is gelegen in de historische stad Terborg. Het adres van de escaperoom is Sint Jorisplein 16.

Is er een parkeerplaats bij de escaperoom?

Er is parkeergelegenheid genoeg in de buurt. Je kunt gratis gebruik maken van de parkeerplaats van hotel de Roode Leeuw. Ook is er de gelegenheid om gratis te parkeren bij de supermarkten op 200 meter afstand van de escaperoom.

Is de escaperoom ook bereikbaar met het openbaar vervoer?

De escaperoom ligt op 500 meter afstand van station Terborg. Dus mocht je met de trein of de bus komen, dan kun je uitstappen bij station Terborg. Vervolgens is het ongeveer 6 minuten lopen naar de escaperoom.

Kan ik ook een escaperoom thuis/op eigen locatie spelen?

Een echte escaperoom kunnen we helaas niet aanbieden bij mensen thuis. Wel is er de mogelijkheid om een van onze escapekisten te huren. Op deze manier beleef je de ultieme escaperoom ervaring gewoon in jouw woonkamer! Wij kunnen wel een escaperoom aanbieden aan grote groepen op een externe locatie.