Op jouw locatie

Op jouw locatie

Escaperoom op jouw locatie

Bied klanten en uniek uitje met een tijdelijke escaperoom op jouw locatie! Uitdaging, competitie en gezelligheid voor de spelers zijn gegarandeerd. Wij zorgen voor de op- en afbouw van elke gewenste binnen locatie en helpen je met een reserveringstool en de promotie. Dankzij slimme marketing combineren ze hun bezoek meteen met jouw diensten zoals een diner, lunch of een borrel.

De voordelen voor jou

 • Meer klanten voor jouw horecaonderneming, beurs, bedrijf of evenementenlocatie
 • Een extra verdienmodel
 • Vul een lege binnenruimte of rustige periode creatief en winstgevend op

Escaperoom De Achterhoekse Beproeving

De deelnemers moeten ontsnappen aan de Witte Wieven door te bewijzen dat ze echte Achterhoeker zijn. Van geschiedenis tot muziek en van het eten tot de taal. Ze kunnen kiezen tussen ‘Gemuudelijk’ en ‘D’ran’. D’ran is voor mensen die van een uitdaging houden. Het spel wordt gespeeld met een maximale tijd en een aflopende klok. Nadat ze het speltype hebben gekozen verschijnen de puzzels op het scherm. Om de puzzels op te lossen combineren ze de voorwerpen in de ruimte nodig met hun eigen kennis over de Achterhoek. Kunnen we jouw klanten straks aanspreken als echte Achterhoekers? Dat mogen ze bewijzen! Maar, ze moeten oppassen voor de Witte Wieven …

 • Een spel duurt maximaal 75 minuten
 • Geschikt voor 4 tot 8 spelers

De kant-en-klare escaperoom

De escaperoom op locatie bestaat uit een computersysteem, afschermingsdoeken die aansluiten bij het thema en sfeerverlichting. Als een compact pakket brengen wij dit bij jouw locatie naar binnen. Daar bouwen we de escaperoom voor je op. Alles is voorgeprogrammeerd: Deelnemers starten geheel zelfstandig het spel en lossen de puzzels op met behulp van een touchscreen.

Is jouw locatie geschikt?

 • Wij plaatsen de escaperoom op locaties in de regio Achterhoek
 • Jouw beschikbare binnenruimte is minimaal 5 bij 5 meter en beschikt over een stroomaansluiting
 • De minimale huurperiode is 1 dag

Wil je de escaperoom op jouw locatie of evenement? Vul dan het offerteformulier in. Wij nemen contact met je op voor de details en een maatwerkprijs.

Foto's gemaakt door Martine Siemens Fotografie

Service

Pakketten

 

A

B

C

Op- & afbouwen

X

X

X

Computersysteem

X

X

X

Poster (drukklaar bestand)

-

X

X

Online reserveren escaperoom.nl

-

X

X

Social mediapakket

-

X

X

Compleet ingerichte betaalde Facebook promotie à € 100,-

-

-

X

Prijs

€ 350,- per dag

€ 350,- per dag

€ 350,- per dag

Eenmalig

 

€ 75,-

€ 175,-

Prijzen zijn exclusief BTW.

Offerte aanvragen

Optie 2: The Elemination Game

Laat je inspireren door de populaire afvalrace-thema's die we kennen uit filmhits zoals The Hunger Games en Squid Game. In een wereld waar technologie een diepe kloof tussen arm en rijk heeft gecreëerd, biedt The Elimination Game een ontsnapping aan de dagelijkse sleur. De deelnemende teams dompelen we onder in een uniek verhaal en uitdagende puzzels die speciaal zijn ontworpen om het beste in het team naar boven te halen. Wie komt er als winnaar uit de strijd?

 • Een spel duurt 90 minuten
 • Geschikt voor 12 tot 30 spelers
 • Ook mogelijk in het Engels. 

Teambuilding voor (grote) groepen

Tijdens dit spannende avontuur worden teams 90 minuten lang verdeeld in subgroepen, waarbij ze tegen elkaar strijden in een adembenemende afvalrace. Ze worden uitgedaagd om samen te werken, effectief te communiceren en elkaars sterke punten te benutten om de uitdagingen te overwinnen en als ultieme winnaars uit de strijd te komen. Terwijl het spel vordert, bepalen afvalrondes welke teams doorgaan naar de volgende fase en welke teams worden geëlimineerd. En voor teams die zijn geëlimineerd, biedt een aparte 'eliminated quest' een kans op een terugkeer in het spel en een nieuwe mogelijkheid om te zegevieren.

Is jouw locatie geschikt?

 • Wij plaatsen de game op locaties in de regio Achterhoek
 • Jij hebt een binnenruimte beschikbaar. Na je offerteaanvraag stemmen wij af of deze groot genoeg en geschikt is.

Offerte aanvragen

Partners