Voor thuis

Voor thuis

Escapekist: de escaperoom voor thuis

Met een escapekist haal je de escaperoombeleving in huis! Elke kist heeft zijn eigen verhaal. Het doel achter de kist is om alle vakjes te openen. Dit doe je door verschillende puzzels en raadsels op te lossen. De escapekisten zijn gemaakt voor ongeveer een uur plezier. Je kunt de kist spelen met maximaal 10 personen, leuk met je gezin, vrienden of familie.


Je kunt de kisten ophalen of laten bezorgen. De kist kun je huren voor een middag- of avonddeel. De kosten voor het huren zijn €70,- exclusief eventuele bezorgkosten. Dit is een vast bedrag, en dus niet afhankelijk van het aantal personen. Dus plan zelf een middag of avond waarop jij met je vrienden of familie de kist probeert op te lossen. 

De diamantroof

Afgelopen week heeft er in Terborg een diamantroof plaatsgevonden. Rond middernacht zijn de daders het pand binnengedrongen waar de diamant zich bevond. De diamant was zwaar beveiligd door middel van bewegingsmelders en camera’s. Vlak nadat de daders binnen waren is dus ook het alarm afgegaan. De politie was snel ter plaatse, helaas waren de daders al gevlucht met de diamant.

Vervolgens is er een rechercheteam op de zaak gezet. Zij hebben uitvoerig onderzoek gedaan naar deze roof. En gisteren zijn de daders opgepakt tijdens een inval van de politie. De politie heeft niets kunnen vinden in de verblijfplaats van de dieven. Het enige wat ze hebben kunnen vinden is deze kist. De recherche vermoedt dat de diamant in de kist zit. Het lijkt erop dat alleen de dieven weten hoe ze bij de diamant kunnen komen. De kist bevat veel sloten, raadsels en puzzels. Lukt het jullie om de raadsels op te lossen en de diamant te vinden?

Ontsnappingspercentage
100%

Duur
+/- 90 minuten

Aantal personen
Max. 10 personen

Moeilijkheidsgraad
Medium

Speelveld
Binnen

Geschikt voor kinderen
Ja

De escaperoom ervaring voor thuis!

Tijdens het spelen kom je originele en verassende puzzels en raadsels tegen. Zo blijven de puzzels niet alleen in de kist maar zul je ook buiten de kist moeten puzzelen. Ook de toevoeging van techniek is erg verassend. 

Maureen Krijger

Reserveren

De tijdreiskist

Tijdreiziger Jacob Klaasen is al drie weken vermist. Jacob Klaasen heeft recentelijk een tijdreismachine gebouwd. Hij heeft deze getest door een paar dagen terug in de tijd te reizen. Het werkte perfect. Drie weken geleden was hij van plan om geen dagen maar jaren terug te gaan. Hij wilde meerdere jaren gaan bezoeken. Binnen een week zou hij terugkomen, helaas is alleen zijn tijdreiskist teruggekomen. 

Jacob nam de tijdreiskist mee naar elk jaar waarin hij is geweest. Hij vertelde dat als er ooit iets mis zou gaan, de kist zou vertellen in welk jaar hij vast zou zitten. Als we dat weten kunnen we Jacob terug halen. Het is ons helaas niet gelukt om de kist te openen. Lukt het jullie als topteam wel om door middel van raadsels en puzzels erachter te komen in welk jaar Jacob vast zit? 

Ontsnappingspercentage
100%

Duur
+/- 90 minuten

Aantal personen
Max. 10 personen

Moeilijkheidsgraad
Medium

Speelveld
Binnen/buiten

Geschikt voor kinderen
Ja

Je gaat zelf ook terug in de tijd!

De Tijdreiskist zorgt ervoor dat je zelf ook terug gaat in de tijd. De kist zit vol met puzzels die iets te maken hebben met het verleden. Erg leuk gemaakt! Zeker een Aanrader!

Sabine van Aken

Reserveren