Een escaperoom als teambuildingsactiviteit

Benieuwd hoe jouw collega’s met elkaar kunnen samenwerken? Test het met onze escaperoom!

Escaperooms zijn heel geschikt als activiteit tijdens een bedrijfsuitje of teambuildingsdag. Wat is er nou beter om de band tussen collega’s te versterken dan samen opgesloten zitten? Juist: samen moeten ontsnappen! Onze escaperoom zal zeker iets zijn waar ze nog maanden over praten.

Lijkt het je wat om met je bedrijf een escaperoom te doen? Lees hieronder verder voor de activiteiten!

Escaperoom arrangementen voor bedrijven

Wil jij graag je teambuildingsdag of bedrijfsuitje organiseren met Escape Room Terborg? Dankzij ons grote netwerk met bedrijven in de omgeving kunnen we allerlei arrangementen samenstellen. Denk hierbij aan kegelen, citygames, quizzen of diner spelletjes. Tevens kunnen we bijvoorbeeld de lunch, diner en/of borrel met hapjes organiseren. Hieronder zetten we een aantal opties op een rij.

Kegelbaan

Vlak naast de escaperoom zit De Roode Leeuw, waar er mogelijkheden zijn tot kegelen. De zaal beschikt over een tweetal kegelbanen en het is uiterst geschikt voor een bedrijfsuitje.

Citygames

Bij een citygame speel je samen met een team een interactief spel in de stad. Denk bijvoorbeeld aan Escape in the City, Wie is de Mol, Levend Monopoly of diverse moordspellen. Tijdens deze citygames loop je door de stad en los je ondertussen puzzels, vragen en raadsels op. Perfect om je team beter te leren kennen!

Quizzen

Altijd al eens zo’n toffe tv quiz zelf willen doen? Grijp dan je kans! Wat dacht je van Jongens tegen de Meisjes, Gek op Holland, Wie ben ik of diverse muziekquizzen? Een quiz is een leuke manier om zowel concurrentie als samenwerking tussen collega’s uit te lokken.

Lunch- of diner games

Naast de vele citygames en quizzen kunnen we ook een lunch- of diner game organiseren. Denk hierbij aan een Moorddiner, Wie ontdekt de verrader of een toffe show tijdens het eten. Daarnaast kunnen we ook diverse quizzen combineren met een lunch of diner.

Mogelijkheden tot eten

We werken nauw samen met hotel, restaurant en brasserie De Roode Leeuw. Hierdoor kunnen we veel mogelijkheden bieden wat betreft lunch, diner en/of borrels met hapjes.

Neem contact met ons op!

Ben jij verantwoordelijk voor het volgende bedrijfsuitje of de teambuildingsdag? Neem dan contact met ons op! Wij informeren je graag over de mogelijkheden en verschillende arrangementen*.

*De maximale groepsgrootte is 40 personen. Neem contact op