Escapekisten

Wat is een escapekist?

Met een escapekist haal je de escaperoombeleving in huis. Speel met je gezin, vrienden of familie de kist. Elke kist heeft zijn eigenverhaal. Het doel van de kist is om uiteindelijk alle vakjes te openen. Dit doe je door verschillende puzzels en raadsels op te lossen. De escapekisten zijn gemaakt voor ongeveer een uur plezier. Je kunt zelf bepalen met hoeveel personen je de kist speelt. 

Je kunt de kisten ophalen of bezorgen. De kist kun je huren voor een middag- of avonddeel. De kosten voor het huren zijn €65,-. Dit is een vast bedrag, en dus niet afhankelijk van het aantal personen. Dus plan zelf een middag of avond waarop jij met je vrienden of familie de kist probeert op te lossen. 

Reserveer een escapekist

De diamantroof

Afgelopen week heeft er in Terborg een diamantroof plaatsgevonden. Rond middernacht zijn de daders het pand binnengedrongen waar de diamant zich bevond. De diamant was zwaar beveiligd door middel van bewegingsmelders en camera’s. Vlak nadat de daders binnen waren is dus ook het alarm afgegaan. De politie was snel ter plaatse, helaas waren de daders al gevlucht met de diamant.

Vervolgens is er een rechercheteam op de zaak gezet. Zij hebben uitvoerig onderzoek gedaan naar deze roof. En gisteren zijn de daders opgepakt tijdens een inval van de politie. De politie heeft niets kunnen vinden in de verblijfplaats van de dieven. Het enige wat ze hebben kunnen vinden is deze kist. De recherche vermoedt dat de diamant in de kist zit. Het lijkt erop dat alleen de dieven weten hoe ze bij de diamant kunnen komen. De kist bevat veel sloten, raadsels en puzzels. Lukt het jullie om de raadsels op te lossen en de diamant te vinden?

Ontsnappingspercentage
100%

Duur
+/- 60 minuten

Aantal personen
Max. 10 personen

Moeilijkheidsgraad
Medium

Speelveld

Geschikt voor kinderen
Ja

De escaperoom ervaring voor thuis!

De escapekist heeft een echte escaperoom ervaring verzorgd thuis. Tijdens het spelen kom je originele en verassende puzzels en raadsels tegen. Zo blijven de puzzels niet alleen in de kist maar zul je ook buiten de kist moeten puzzelen. Ook de toevoeging van techniek is erg verassend. 

Maureen Krijger